AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi ve ördek görmek

Kahve falında kedi ve ördek görmek

Kahve falında kedi ve ördek görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedi ve ördek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya ortaklıklarınızın gerektirdiği talepler sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında kedi ve ördek görmek yeni kısmetlere nail olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ördeğin uçtuğunu görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördeklerle yüzmek yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında ördek yakalamak başının hiç dara düşmeyeceğine, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında renkli ördekler görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ördek sevmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ördek emzirmek çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet eder.

Kahve falında denizde ördek görmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kendisini ailesine vereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir