AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek

Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek

Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, onlara değer vereceğine, sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, işlerinden feragat edeceğine, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ördeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Kendinizde bulacağınız ani bir enerji ile çok yavaş ilerleyen bir işinizi bir anda halledebilirsiniz.

Kahve falında ördeğin öldüğünü görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ördek yavrusunun öldüğünü görmek şansının ve bahtının açık olacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ördek öldürmek hastalıklarının son bulacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında beyaz ördek öldürmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızarmış ördek görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine işaret eder.

Kahve falında ördek hediye almak konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek kurtarmak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında ördek ölüsü görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, elindekileri de kaptıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir