AnaSayfa / Genel / Kahve falında ördek ve yumurtası görmek

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, hoşluk içinde olacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine delalettir.

Kahve falında ördek ve yumurtası gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında ördek ve yumurtası görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, rahata ve huzura kavuşacağına delalettir.

Kahve falında ördek ve yumurtasını görmek zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ördek yumurtası yemek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza işaret etmektedir.

Kahve falında ördek yumurta görmek sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yumurtadan ördek yavrusu çıktığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına delalettir.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, verilen kararların geri çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yumurtası toplamak kazancını arttıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ördek yumurtası görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir