AnaSayfa / Genel / Kahve falında önünü görememek

Kahve falında önünü görememek

Kahve falında önünü görememek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, önünü açacağına, işlerin de yolunda gideceğine, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine delalet eder.

Kahve falında önünü görememek gördüyseniz:

  • Pek çok kimse sizinle ilgilenmeye başlayabilir.

Kahve falında önünü görememek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek kendi şansını kendi yaratacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına tabir olunur.

Kahve falında göremediğini görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında net görememek kendisine kar ve mutluluk getireceğine, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Kahve falında sınav sonucunu görememek hayırlı yollara gireceğine, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi görememek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir