AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeyi görerek ağlamak

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak gördüyseniz:

  • Sosyal çevrenizde bulunan bir kadın hakkınızda bazı olumsuz söylentiler çıkmasına sebep olabilir.

Kahve falında kabeyi görerek ağlamak hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabeye gitmek ama görememek kötü günlerinin, sıkıntılarının, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye gidip görememek daha isabetli kararlar alacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi görememek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına işaret eder.

Kahve falında hacca gitmek ama kabeyi görememek iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine delalet eder.

Kahve falında hacca gidip kabeyi görememek özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi görememek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir