AnaSayfa / Genel / Kahve falında göremediğini görmek

Kahve falında göremediğini görmek

Kahve falında göremediğini görmek maddi konuda zayıflayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göremediğini gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren konularda aksilikler veya sıkıntılar olabilir.

Kahve falında sevgiliyi görememek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına rivayet eder.

Kahve falında hacca gitmek kabeyi görememek önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına inanılır.

Kahve falında hoşlandığım kişiyi görememek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba göremediğini görmek bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evlendiği kişiyi görememek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iyi görememek sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında deniz gören eve taşınmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Kahve falında insanın yüzünü görememek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir