AnaSayfa / Genel / Kahve falında avucun içinde kan görmek

Kahve falında avucun içinde kan görmek

Kahve falında avucun içinde kan görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, işinde çok büyük adımlar atacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Kahve falında avucun içinde kan gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Kahve falında avucun içinde kan görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine işarettir.

Kahve falında avuç içinde kan görmek kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına yorulur.

Kahve falında avucunda kan görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında avuçta kan görmek parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, düşmanların önlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında avuç dolusu kan görmek kişinin rahat nefes alacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına işaret eder.

Kahve falında bir avuç kan görmek çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına alamet eder.

Kahve falında avuç içi kan görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Kahve falında avuç içinde yazı görmek gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir