AnaSayfa / Genel / Kahve falında omzundan vurulmak

Kahve falında omzundan vurulmak

Kahve falında omzundan vurulmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, işlerin de yolunda gideceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, yaşamına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında omzundan vurulmak gördüyseniz:

  • Herşeyi yönetmeye çalışıyor tüm kararları siz vermek istiyorsunuz.

Kahve falında silahla omzundan vurulmak acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sağ omzundan vurulduğunu görmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yükünün hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla omzundan vurulduğunu görmek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Kahve falında omzundan vurulmak falı kapatan kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında omzundan silahla vurulmak korkularından kurtulacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sol omzundan vurulmak ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, ailesinin yüzünü kara çıkartmadan, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında omzuna birini almak güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin omzunda uyuduğunu görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir