AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca konmak

Kahve falında ağaca konmak

Kahve falında ağaca konmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü fal sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, alim ve bilge insan olacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında ağaca konmak gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Kahve falında uçup ağaca konmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında uçarak ağaca konmak verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaca konmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçmak konmak herkesin takdirini toplayacağına, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Kahve falında mezara konmak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına delalettir.

Kahve falında omzuna serçe konmak kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kabre konmak kendisini daha rahat hissedeceğine, elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin konmak sorunların çözüme kavuşacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir