AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezara konmak

Kahve falında mezara konmak

Kahve falında mezara konmak insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına, huzurunun eski haline döneceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Kahve falında mezara konmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar veya ani parasal yardımlar, ödemeler ilerledikçe zor veya garip bir durumda kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında mezara konmak saygınlık göreceğine, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında ölmek mezara konmak hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmek tabuta konmak kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında uçmak konmak elinin de bolluk göreceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçup ağaca konmak hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaca konmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, kıdem atlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabre konmak aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin konmak başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir