AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçup konmak

Kahve falında uçup konmak

Kahve falında uçup konmak zor bir dönem geçirileceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine ve epey yorulacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, hem de para kaybettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçup konmak gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Kahve falında uçup konmak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Kahve falında uçup ağaca konmak çok büyük başarılar elde edileceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçarak ağaca konmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna serçe konmak hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine işarettir.

Kahve falında kabre konmak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmek mezara konmak maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara konmak başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uçmak konmak sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir