AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabre konmak

Kahve falında kabre konmak

Kahve falında kabre konmak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, sorunlarının artacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabre konmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun karşı cins ilişkileri geliştirmekte başarılısınız.

Kahve falında kabre konmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında uçup konmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında omzuna serçe konmak heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, kendi patronu olacağına inanılır.

Kahve falında uçup ağaca konmak yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmek tabuta konmak kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında çatıya konmak emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, genç kimselere eğitim vereceğine delalet eder.

Kahve falında güvercin konmak moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına baykuş konmak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir