AnaSayfa / Genel / Kahve falında çatıya konmak

Kahve falında çatıya konmak

Kahve falında çatıya konmak akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, ticaretin açılacağına, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, kötü sözler duyacağına alamet eder.

Kahve falında çatıya konmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkilerinizde duygularınızı göstermekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında çatıya konmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında uçarak ağaca konmak zahmetli işlerle uğraaşılacağına, geçmişini arkada bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tabuta konmak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaca konmak işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında güvercin konmak kazancının günbegün artacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında uçup konmak işlerinin hep yolunda gideceğine, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmek mezara konmak uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına delalettir.

Kahve falında uçup ağaca konmak helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir