AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzda uyumak

Kahve falında omuzda uyumak

Kahve falında omuzda uyumak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, problemlerini çözeceğine, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine işarettir.

Kahve falında omuzda uyumak gördüyseniz:

  • Duygularınızı serbest bırakmanız durumunda evde sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında omuzda uyumak yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzda sivilce görmek hayırlı haberler alınacağına, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuza çıkmak yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, üzücü olaylar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında omuzlarda yara görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuzdan bıçaklanmak sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında omuzdan vurulmak kalıcı başarıyı yakalayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Kahve falında omuzda baykuş görmek kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında omuza kol atmak nahoş sözler işiteceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir