AnaSayfa / Genel / Kahve falında omuzdan öpmek

Kahve falında omuzdan öpmek

Kahve falında omuzdan öpmek onunla bir ömür mutlu olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine rivayet eder.

Kahve falında omuzdan öpmek gördüyseniz:

  • Evli ya da birlikte çıktığınız biri varsa, onunla tartışmaktan kesinlikle kaçının.

Kahve falında omuz öpmek kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan öpmek kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sağ omuzda yara görmek yetki ve söz sahibi olacağına, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında omuzdan vurulmak hak yolunda bir yaşam süreceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına inanılır.

Kahve falında sol omuzda yara görmek maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında omuzda baykuş görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına inanılır.

Kahve falında birini omuzlarında taşımak çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuzda kan görmek gelirinin de garanti altında olacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir