AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal sıvazlamak

Kahve falında sakal sıvazlamak

Kahve falında sakal sıvazlamak kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında sakal sıvazlamak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında sakal sıvazlamak falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında sırt sıvazlamak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında omuz sıvazlamak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında baş sıvazlamak işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtı sıvazlamak sohbetinin bozulacağına, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırtını sıvazlamak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, bir sebeple kendi içine kapanacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir