AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırt sıvazlamak

Kahve falında sırt sıvazlamak

Kahve falında sırt sıvazlamak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, daha çok iş yapacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt sıvazlamak gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına inanılır.

Kahve falında sırtı sıvazlamak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sırt sıvazlamak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, dinden çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak büyük miktarlarda para kazanılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını sıvazlamak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında omuz sıvazlamak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına tabir olunur.

Kahve falında sakal sıvazlamak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, gönül yaralarının iyileşeceği delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir