AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtını sıvazlamak

Kahve falında sırtını sıvazlamak

Kahve falında sırtını sıvazlamak aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine yorulur.

Kahve falında sırtını sıvazlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden verebileceğinden çok daha fazlasını talep etmeye başladığınızın farkında değilseniz bir an önce kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Kahve falında sırt sıvazlamak gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sırtını sıvazlamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtı sıvazlamak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal sıvazlamak rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında omuz sıvazlamak gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir