AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, her istediğini elde edeceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kazancının ve rızkının da garanti olacağına tabir olunur.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına alamet eder.

Kahve falında sırtını sıvazlamak olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtı sıvazlamak işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sırt sıvazlamak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş sıvazlamak günah işlemeyi terk edeceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında omuz sıvazlamak hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir