AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş sıvazlamak

Kahve falında baş sıvazlamak

Kahve falında baş sıvazlamak sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş sıvazlamak gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlardan uzak kalmanız belki daha yararlı olabilir.

Kahve falında baş sıvazlamak içinin ferahlayacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtı sıvazlamak işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sakal sıvazlamak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sırt sıvazlamak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtını sıvazlamak bereketin ve verimin çoğalacağına, rızkının her geçen gün daha da artacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir