AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak para sıkıntısı çekeceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, günahtan kaçınarak yaşayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Kahve falında başkasının sırtını sıvazlamak oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işarettir.

Kahve falında kedinin sırtını sıvazlamak zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına delalet eder.

Kahve falında sırtını sıvazlamak parasal krizler yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sırtı sıvazlamak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt sıvazlamak geçim sıkıntısının biteceğine, çok kötü günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin sırtını sıvazlamak işlerin daha iyi bir hal alacağına, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sakal sıvazlamak bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında saç sıvazlamak zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir