AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin yattığını görmek

Kahve falında kedinin yattığını görmek

Kahve falında kedinin yattığını görmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, elini haramdan uzak tutacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine, hayattan yana keyif bulacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin yattığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsten gelen ısrarlı teklifler sizi ne yapacağını bilemez hale getirebilir.

Kahve falında yatan kedi görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin yattığını görmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine delalettir.

Kahve falında hastaneye yattığını görmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toprağa yattığını görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına yorulur.

Kahve falında ölüyü yatarken görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölen birini yatarken görmek bereketli işlere gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında yatarken namaz kılmak çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir