AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü suya bırakmak

Kahve falında ölüyü suya bırakmak

Kahve falında ölüyü suya bırakmak hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü suya bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Kahve falında ölüyü suya bırakmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında balıkları suya bırakmak çözümlere kavuşacağına, dertlerinin günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında suyu açık bırakmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında suya balık bırakmak sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı suya bırakmak hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, sıkıntılı durumlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinden su içmek fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü su içinde görmek engel teşkil edeceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında ölü elinden su içmek sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, üzüntülerinin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir