AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyu açık bırakmak

Kahve falında suyu açık bırakmak

Kahve falında suyu açık bırakmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, icat yapacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ekmeksiz kalacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına inanılır.

Kahve falında suyu açık bırakmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında suyu açık bırakmak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin kapısını açık bırakmak çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ocağı açık bırakmak yarardan çok zarar getireceğine, kendisini kötü durumlara sokmayacağına işarettir.

Kahve falında tüpü açık bırakmak emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, yeni girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeyi açık bırakmak maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıyı açık bırakmak evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında suya balık bırakmak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü suya bırakmak elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, yalana ve iftiraya, haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir