AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü su içinde görmek

Kahve falında ölüyü su içinde görmek

Kahve falında ölüyü su içinde görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, üçüncü gözünün açılacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü su içinde gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Kahve falında ölünün suyun içinde görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, maddi gücünün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü suyun içinde görmek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü su içinde görmek hidayete erip huzuru bulacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birini suyun içinde görmek kaderinin değişip, yüzünün güleceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kanlar içinde görmek sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kan içinde görmek iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü yeşillik içinde görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, lükse ve konfora kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü beyazlar içinde görmek problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına ve hayallerine kavuşup mutluluk ve huzur içinde bir hayat süreceğine, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir