AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı suya bırakmak

Kahve falında balığı suya bırakmak

Kahve falında balığı suya bırakmak ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, hep onlara layık olmaya çalışacağına, görmediği yerlere gideceğine, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, ekmeğin kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balığı suya bırakmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Kahve falında suya balık bırakmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balığı suya bırakmak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balıkları suya bırakmak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, fal sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balığı denize bırakmak aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize balık bırakmak yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balığı serbest bırakmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göle balık bırakmak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında balık yakalayıp bırakmak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir