AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden patates almak

Kahve falında ölüden patates almak

Kahve falında ölüden patates almak çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, keyifli sohbetler edeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden patates almak gördüyseniz:

  • Olayları anlamaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölüden patates almak borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye patates vermek yapılan ahlaksız davranışlara, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden patates almak eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında patates toplarken görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, maddi sorunlarının artacağına işaret eder.

Kahve falında topraklı patates görmek her gün daha fazla dolacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında taze patates görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bahçede patates sökmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında patates salatası yemek tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir