AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin avret yerini görmek

Kahve falında kendinin avret yerini görmek

Kahve falında kendinin avret yerini görmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, yeni bir hayata başlayacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendinin avret yerini gördüyseniz:

  • Belli kurallar çerçevesinde veya rutin akışta hareket etme konusunda ısrarcısınız.

Kahve falında annesinin avret yerini görmek sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yüreğinde kalıp, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı kadının avret yerini görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayanın avret yerini görmek büyük adımlar atacağına, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun avret yerini görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadını avret yerini görmek makamını kaybedeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızın avret yerini görmek ilerleyeceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek hayırlı zamanlar geçireceğine, kalp kıracağına delalettir.

Kahve falında oğlunun avret yerini görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hatadan dolayı zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir