AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü okşamak

Kahve falında ölüyü okşamak

Kahve falında ölüyü okşamak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü okşamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru yerde olup olmadığınızı ya da doğru kararlar alıp almadığınızı sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında ölünün başını okşamak büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü okşamak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün yüzünü okşamak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün saçını okşamak sözünde duracağına, hep dua edeceğine, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinin saçlarını okşamak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplan okşamak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak okşamak herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına yorulur.

Kahve falında eski sevgilinin saçını okşamak hayattan bıkmasına neden olacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir