AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle gördüyseniz:

  • Bir an önce telefona sarılmanızda fayda var.

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mavi tül elbise görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve mavi elbise giymek sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında mavi takım elbiseli adam görmek eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine alamet eder.

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine yorulur.

Kahve falında başkasının mavi elbise giymek sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ipek elbise giymek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, geçim için verdiği savaşın kızışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi elbise dikmek başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir