AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, ruhsal olarak zarara uğranacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, insanlar arasında iyi anılır olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi elbiseli kadın gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Kahve falında mavi elbiseli kadınlar görmek isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına yorulur.

Kahve falında mavi elbiseli kadın görmek muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi bebek elbiseleri görmek huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini mavi elbiseli görmek ortamın bir hayli gerileceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının mavi elbise giydiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine inanılır.

Kahve falında mavi tül elbise görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk elbise giymek gönlünce bir hayat süreceğine, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına yorulur.

Kahve falında saks mavisi elbise giymek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir