AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi elbise dikmek

Kahve falında mavi elbise dikmek

Kahve falında mavi elbise dikmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, zenginliğinin artacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, dostlarını da iyi seçeceğine inanılır.

Kahve falında mavi elbise dikmek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında mavi elbise dikmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yorgan dikmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, bolluk ve bereket yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mavi gömlek dikmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takım elbise dikmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elbisesini dikmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elbise dikmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı elbise dikmek yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine delalet eder.

Kahve falında elbise dikmek giymek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir