AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü konuşurken görmek

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, hayırlı işlere girişileceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına yorulur.

Kahve falında ölüyü konuşurken gördüyseniz:

  • Ardından harekete geçmekte daha az tereddüt edeceksiniz.

Kahve falında ölü birini konuşurken görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü konuşurken görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına delalettir.

Kahve falında köpek konuşurken görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşulduğunu görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı konuşurken görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine delalettir.

Kahve falında konuşurken ağlamak sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine işarettir.

Kahve falında konuşurken tükürmek kendisi ile baş başa kalacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşulanı duymamak çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir