AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşulduğunu görmek

Kahve falında konuşulduğunu görmek

Kahve falında konuşulduğunu görmek alışveriş yapacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, işinde itibar edineceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında konuşulduğunu gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkabilecek durumlarda temkinli davranmakta veya arka planda kalmakta fayda var.

Kahve falında telefonla konuşulduğunu görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çocuğunu konuşurken görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğini konuşurken görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek bebeği konuşurken görmek kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla konuşurken görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına tabir olunur.

Kahve falında eşini başkasıyla konuşurken görmek ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine, can sıkıntısının sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir