AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşurken ağlamak

Kahve falında konuşurken ağlamak

Kahve falında konuşurken ağlamak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, kendisine olan güveninin artacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında konuşurken ağlamak gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Kahve falında konuşurken ağlamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine yorulur.

Kahve falında telefonla konuşurken ağlamak zararının büyük olacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında telefonla konuşup ağlamak çalışmalarının takdir edileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında telefonda konuşurken ağlamak helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, boş yere korku duyulacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş birini konuşurken görmek çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini telefonla konuşurken görmek işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Kahve falında konuşulduğunu görmek hastalığının düzeleceğine, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanı konuşurken görmek özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir