AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşurken tükürmek

Kahve falında konuşurken tükürmek

Kahve falında konuşurken tükürmek yeni iş kapılarının açılacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, iş ve zaman kaybına uğrayacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, yetki ve imza sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında konuşurken tükürmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek engeller nedeniyle demoralize olabilir veya bazı konularda soğuma yaşayabilirsiniz.

Kahve falında konuşurken tükürmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını telefonla konuşurken görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla konuşurken görmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını telefonla konuşurken görmek işini layığı ile yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini konuşurken görmek hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birini konuşurken görmek büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, aileden ayrı kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babayı konuşurken görmek dinine bağlı kalacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla konuşurken görmek hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir