AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kefenlenmiş görmek

Kahve falında ölüyü kefenlenmiş görmek

Kahve falında ölüyü kefenlenmiş görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefenlenmiş gördüyseniz:

  • Siz müdahale etmezseniz, olayların kendiliğinden şekillendiğine şahitlik edebilirsiniz.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, yanlış seçimler yapacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefenle görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefende görmek yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kefeni görmek kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek ters giden durumların düzeleceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir