AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kabre koymak

Kahve falında ölüyü kabre koymak

Kahve falında ölüyü kabre koymak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, böylece kendine güveneceğine, sıkıntı yükleneceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kabre koymak gördüyseniz:

  • Olumsuzlukları ortadan kaldırmak için karşınızdaki insanın harakete geçmesi gereklidir.

Kahve falında ölüyü kabre koymak eline büyük paralar geçeceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birini mezara koymak hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüp mezara koymak tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü mezara koymak çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, zenginlik içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tabuta koymak kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak yeni malların alınacağına, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kabede görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüp kabre girmek fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir