AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kabede görmek

Kahve falında ölüyü kabede görmek

Kahve falında ölüyü kabede görmek rahat bir hayat yaşayacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, borçlarının kapacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kabede gördüyseniz:

  • Maddi açıdan gelecek vaat eden yeni fikirleriniz olabilir.

Kahve falında ölüyü kabre koymak iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü kabede görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine inanılır.

Kahve falında ölüp kabre girmek kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün gözünü kapatmak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ışığı kapatmak arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine inanılır.

Kahve falında kabeyi selamlamak huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan kap görmek daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kabeye gittiğini görmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir