AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü itmek

Kahve falında ölüyü itmek

Kahve falında ölüyü itmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, güzel günler geçireceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, gururlandıracak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü itmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenebilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü itmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini suya itmek kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, yalan söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında balkondan itmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kapıyı itmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında denize itmek aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek zafer elde edileceğine, onlarla gönül birliği edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında merdivenden birini itmek sıkıntıların ve sorunların biteceğine, şansın çalışmaya başlayacağına işaret eder.

Kahve falında birini itmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir