AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkondan itmek

Kahve falında balkondan itmek

Kahve falında balkondan itmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında balkondan itmek gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında birini balkondan itmek eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan itmek art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalye itmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uçuruma itmek geçim derdinin sona ereceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını itmek maddi gücünün artacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi itmek fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü itmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında gemiyi itmek sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir