AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gömmemek

Kahve falında ölüyü gömmemek

Kahve falında ölüyü gömmemek fesat ve kötü kimselerden olacağına, yüklü bir miktar borç verileceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü gömmemek gördüyseniz:

  • Kişisel görüşleriniz yapılması gerekenlerin önüne geçebilir.

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak çok zor durumlara düşeceklerine, aile hayatlarını bozulacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gömmemek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü gömmeye gelmek elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine alamet eder.

Kahve falında gömme dolap görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına delalettir.

Kahve falında yakınını ölürken görmek kederden ve stresten kurtulacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüden selam almak dertlerin bitip huzura erileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün peşinden koşmak onların başarıları ile övüneceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına alamet eder.

Kahve falında ölüye meyve yedirmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir