AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü gömmeye gelmek

Kahve falında ölü gömmeye gelmek

Kahve falında ölü gömmeye gelmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü gömmeye gelmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Kahve falında ölü gömmeye gelmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü gömmemek girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gömme dolap görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün evine geldiğini görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin geldiğini görmek anne babanın hayır dualarının alınacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyle göz göze gelmek kimseyle konuşmaz olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birinin eve geldiğini görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir