Kahve falında yakınını ölürken görmek

Kahve falında yakınını ölürken görmek moral ve sermaye kaybedeceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına yorulur.

Kahve falında yakınını ölürken gördüyseniz:

  • Uzak çevrenizde karşı cinseten biri size bazı tekliflerde bulunmaya hazırlanıyor.

Kahve falında ölü yakınını öpmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, patlama noktasına geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir yakınını ölü görmek kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü bir yakınını görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü yakınını diri görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında yakınının ölüp dirildiğini görmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakının ölüp dirildiğini görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında ölü yakınından para almak yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek kendisini kazanmaya odaklayacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir