AnaSayfa / Genel / Kahve falında gömme dolap görmek

Kahve falında gömme dolap görmek

Kahve falında gömme dolap görmek büyük bir işin sahibi olacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında gömme dolap gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya yeni arkadaşlar edinebilirsiniz.

Kahve falında gömme dolap görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü gömmeye gelmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü gömmemek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına işarettir.

Kahve falında dolapta dondurma görmek hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dolapta yoğurt görmek birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dolapta muska bulmak tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında dolap karıştırmak kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir