AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, gün sayacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Kendinizde ya da hayatınızda fiziksel değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ölüyü gömmeye çalışmak üzüntülerin biteceğine ve hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü gömmeye gelmek tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, haksızlıklara uğranılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü gömmemek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gömme dolap görmek durumunuzun iyileşeceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü diriltmeye çalışmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle çalışmak büyük sıkıntılar çekileceğine, zorlukların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karınca öldürmeye çalışmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında böcek öldürmeye çalışmak içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir