AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü akrabayı diri görmek

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, bir yere taşınmaya, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, zaaflarına kapılacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü akrabayı diri gördüyseniz:

  • Yalnız fazla romantik olmayın, ayaklarınız yere iyi bassın.Uzaklara gitme isteği isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş bir akrabayı diri görmek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, rahat bir hayat yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş akrabayı diri görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabayı diri görmek hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hep dua edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü kadını diri görmek korkularını yeneceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü annesini diri görmek iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına alamet eder.

Kahve falında ölü anneyi diri görmek yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir