AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kendi işinin patronu olunacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün diri olduğunu gördüyseniz:

  • En iyisi ona hiç umut vermeden, açıkça kendisiyle çıkmak istemediğiniz anlatın.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulur.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, onun kıymetini her daim bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü annesini diri görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birini diri görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü kadını diri görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında ölü bir insanı diri görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ölü yü diri görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü babayı diri görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir