AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermek size zarar verebilir.

Kahve falında ölüyü diri görüp sarılmak güzel günlerinin geride kalacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini diri görüp sarılmak yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ölüyü diri görüp öpmek kısmet bolluğu yaşanacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak güzel günlere kavuşacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini görüp sarılmak çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kişiyi diri görmek gönül işlerinden yana hayır bulacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü babayı diri görmek kurulu bir düzene sahip olacağına, bütçesinin daralacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir ölüyü diri görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir