AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü dedesini diri görmek

Kahve falında ölü dedesini diri görmek

Kahve falında ölü dedesini diri görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü dedesini diri gördüyseniz:

  • Elinize beklediğiniz bir para geçebilir veya bir borcunuzu ödeyebilirsiniz.

Kahve falında ölü dedesini diri görmek hayatını kazanırken keyif alacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen dedeyi diri görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dedeyi diri görmek dileklerin gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında ölen dedesini diri görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında ölen dedemi diri görmek kişinin şansının artacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş dedesini diri görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü diri görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, kişinin kazancının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir